Ik ben voor een paar weken bevallen van mijn eerste kind. Een lief klein meisje dat sprekend op haar vader lijkt. Gedurende mijn zwangerschap had ik al laten weten dat ik mijn kind beslist borstvoeding wilde geven. Ook al waren er een paar in de familie die mij dat ten sterkste af raadde omdat je volgens hun daar lelijke borsten van overhoud. De liefde voor mijn kind kon meer dan de schoonheid van mijn borsten. Ik besloot het dus toch te doen en het geeft me een fantastisch gevoel dat ik mijn kind op deze manier kan voeden.

Bostvoeding kan ook de nodige problemen met zich mee brengen vooral als je dit voor de eerste keer gaat doen. De pijn die veroorzaakt wordt door het zuigen kan soms ondraaglijk zijn ook al verdwijnt het naar een tijdje wanneer je er aan gewend raakt. Ook de lactose van de melk die rondom de tepel opdroogt kan de huid van je borsten beschadigen met kleine scheurtjes. Ik breng regelmatig een bezoek aan een lactatiekundige die mij en mijn kind helpt om het allemaal zo pijnloos te laten verlopen als het kan en er zelfs van te kunnen genieten.

Daarvoor moet ik op tijd een afspraak maken want er zijn veel vrouwen die aan deze workshops meedoen en is er soms geen plaats. Toen ik een afspraakje wilde maken voor het volgende bezoek merkte ik dat mijn telefoon niet goed werkte en niet kon bellen ik  kreeg trouwens helemaal geen gehoor. Daarom ging ik eerst maar opzoek op internet voor, telefoon repareren Den Haag, omdat ik niet zonder mijn smartphone kan en ik in Den Haag woon. Zo kwam ik terecht op gsm pardise waar ze precies in huis hadden waar ik naar opzoek was en meteen de telefoon na konden kijken. Mijn man is er langs gegaan en kon er zelfs op wachten dus ook dat was een pluspunt en ik kon weer een bezoekje brengen aan de lactatiedeskundige.