Als je op zoek gaat naar hairextensions, dan kom je verschillende varianten tegen. Eén van de meest voorkomende varianten is synthetisch. Dit is een haarclip die veel wegheeft van echt haar, maar helaas wel nep is. Als je goed kijkt zie je ook duidelijk het verschil tussen je eigen haren en de hairextension. Gelukkig kan je ook natuurlijke hairextensions bestellen. In onze shop verkopen we alleen haarclips gemaakt van 100% echt haar. Bij ons komt er dus geen syntetische troep tussen te zitten. Geef je kapsel eenvoudig een volle uitstraling en laat je haren weer stralen door gebruik te maken van natuurlijke extensions.

Hairextensions gebruiken bij haarproblemen

Als je last hebt van haarproblemen of kale plekken, dan kunnen hairextensions de ideale oplossing zijn. Doordat ze gemaakt worden van echt haar ogen ze natuurlijk. Je kan de extensie vastmaken op de plekken waar je nog wel haar hebt zitten. De haarclip valt over de kale plek heen, waardoor het lijkt alsof je weer een volle haarbos hebt. Als je vanwege haarproblemen voor haarclips kiest is het extra belangrijk om je haren goed te verzorgen. Was je haren niet meer dan één keer per week met een keratine shampoo. Na het wassen kan je een haarmasker gebruiken om je kapsel een extra boost te geven. De natuurlijke haarclips zijn ideaal om dun haar wat voller te laten lijken.

Hoe breng je zelf natuurlijke haarextensies aan?

Het is eigenlijk heel eenvoudig om de haarclips van OxY aan te brengen. Maak een scheiding in je haren. Zoek de plekken op waar de gaten zitten die je wil opvullen. Maak het clipje open en schuif deze om een haar heen in de buurt van een dunne plek. Kam je originele haren weer terug en bekijk het resultaat. Als het niet helemaal naar wens is klik je de haarclip gewoon weer open en plaats je deze op een andere plek. Als je bij ons haarextensies bestelt ontvang je altijd een compleet pakket. In dit pakket zitten meerdere maten, zodat je eenvoudig je complete haarbos kan aanpakken. Voor je het weet heb je weer een volle haarbos.