Nik en Nik

We kunnen er niet omheen en willen dat ook niet. Nikkie Plessen heeft na haar damesmode lijn ook een kinderkledinglijn NIK&NIK in de markt gezet. Het is na het succes van de damesmode niet onverwachts dat ook deze kinderkledinglijn het bijzonder goed doet. Je kan nu zelfs je dochtertje kleden als een mini me. Nikkie PLessen heeft met Nik en Nik gezorgd voor een zeer complete jongens en meisjes kledinglijn. Los van de kleding items kun je bij dit merk ook terecht voor schoenen en accessoires. Het is dus mogelijk om je kind volledig door te stijlen in de kleding van Nik en Nik.

Bij de kinderen zelf zien we dat het merk erg populair is. Vooral de meisjes steken elkaar graag de ogen uit met hun nieuwe outfits en accessoires. De items zijn zo ontworpen dat ze erg goed onderling te combineren zijn. Heeft jouw zoon of dochter een uitgesproken smaak en wil hij of zij lekker opvallen op school dan zijn jullie aan het goede adres bij Nik en Nik. Maar ook voor kinderen die het niet fijn vinden om heel erg op te vallen heeft Nik en Nik volop mogelijkheden. Het merk heeft stevige basic items die van prima kwaliteit zijn en zeer comfortabel zitten. Het zijn stoere kinderkleding stukken waarbij je kind zich op z’n gemak voelt.

De collectie van Nik en Nik is verkrijgbaar via verschillende partners en distributeurs. De collecties komen in rap tempo uit en zijn ook over de seizoenen door te combineren. Waar het merk in den beginne alleen in Amsterdam verkrijgbaar is is het nu volledig zowel online als offline uitgezet en bereikbaar voor iedereen. Het is een high end merk voor een betaalbare prijs en voor ieder kind geschikt. Twijfel je nog? Dan kun je het merk proberen, want over ruilen doet Nik en Nik niet moeilijk.